Readdy Write  
0,00 €
Your View Money
Views: Count
Self 20% 0
Your Content 60% 0

Users by Links 0
u1*(Content+Views) 10% 0
Follow-Follower 0
s2*(Income) 5% 0

Count
Followers 0
Login Register as User

Gebruik van de laser pointer als een overlevingsmiddel

14.01.2022 (👁5532)
Als u op zoek bent naar een combinatie laser, window-breaker, en chip van deze stijl, grootte, prijs, prestatie, en constructie, voor gebruik vergelijkbaar met wat ik hierboven beschreven, dan zou ik aanraden deze nieuwheid-eenheid een poging op basis van onze ervaring met het tot nu toe. Het enige waar ik me zorgen over maak is dat in een intense situatie waar de chip snel moet worden blootgesteld, het gemakkelijk zou zijn om het koelsysteem uit te schakelen in plaats van de dop eraf te halen. Ik ben onder de indruk van deze krachtige 2000mW laser pointer ( https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html ). Dit product komt in een zeer fatsoenlijke en duurzame plastic groene doos waar het een batterij, een laser koelchip, een AC adapter oplader, en een laadbak heeft. Ik kan niet wachten om dit mee te nemen. Ik neem dit ook mee als ik ver reis.

U kunt uw maat aanpassen, meer of minder stukken bevestigen. Het pakket is een sterke plastic koffer die kan worden gebruikt om alle 2000mW groene lasers te houden. Ik weet niet zeker wat ik ermee ga doen, maar ik kan je met zekerheid vertellen dat het niet de 800 lumens zijn die ze adverteren. Niet eens dichtbij. Het is krachtig, zeker, maar niet 800 pm. Misschien kom ik een bruine beer tegen als ik's nachts mijn honden uitlat? Het is waarschijnlijker dat ik geraakt word door een meteoriet of een vliegende augurk. Een oplader dat zich aansluit bij een stopcontact is inbegrepen. Met de metallische groene wijzer kun je de bundelfocus vergroten en verminderen.

Als je deze Nichia diode dringend nodig hebt voor defensieve doeleinden, zou je de agressor moeten krijgen om je een goede 10 of 15 seconden te geven om het handvat los te schroeven en de Nichia diode eruit te krijgen. Het beste om bij camping gebruik, of gewoon genieten van de pure nieuwigheid van het item. De laser diode ( https://www.laserkopen.com/c-40_102.html ) heeft drie modi die worden bediend door de aan/uit-knop: hoog, laag en strobe. Ik hou van dit nieuwe laser koelsysteem, en de prijs is goed. Het is krachtig genoeg om je over het veld of over de stoep te krijgen, en onze vergelijkende gok zou zijn dat het vergelijkbaar is met andere 100 lumen eenheden die we hier hebben.

Deze recensie is voor de krachtige laser diode. Het is een harde huls met het ei schuim erin waar de laser gaat. Je kunt het hebben als alleen de laser pointer, of je kunt de bodem verbinden (waar de Nichia diode is). Ik denk dat dit een zeer groot product is en ik beveel het volledig aan. Ik kreeg dit met korting in ruil voor mijn eerlijke en onbevooroordeelde mening. Alle meningen die naar voren zijn gebracht, zijn van mij en worden door geen enkele genoemde onderneming gepubliceerd. Ik ben gek op dit ding. Je kunt de focus ring draaien om je laser pointer krachtiger te maken.

Deze krachtige laser pointer is een geweldige tool om te hebben voor zelfverdediging en als een overlevingstool. De laser heeft verschillende krachtdadige opties alleen door het groene deel te draaien. Het is een 3 in 1 omdat het ook een koelsysteem en een aanvalshamer en de laser bevat. De hamer kan ook gebruikt worden om uit je leger te breken. De batterij komt in plastic dus zorg ervoor dat je het uit voordat je het gebruikt. Ik hou van de doos waar het allemaal in komt, want het houdt het niet alleen veilig, maar het heeft ook een riem om op te hangen of op een rugzak of waar je het wilt hangen. Ik hou ook van de zwarte en groene kleuren van dit. Al met al hou ik van dit en heb er geen problemen mee gevonden en zou het aanbevelen aan anderen.

Met het krachtige licht dat deze krachtige laser handschoen ( https://www.laserkopen.com/c-40_85.html ) vertoont, zou je de mogelijkheid hebben om elke mogelijke aanvaller te desoriënteren met een druk op een knop. Ga je kamperen? Nou, laat me je vertellen, de grote buitenlucht zal niet opgewassen zijn voor jou met de krachtige laser pointer aan je zijde. Dit model ziet eruit als een laser, en je hebt een verborgen chip aan je vingertoppen. Het heeft een zoom lens. Het kan een groter gebied bereiken of inzoomen om zich te richten op een close-up gebied. Deze laser is veel groter dan de foto's voorgesteld bij elkaar. Hoewel ik niet weet of ik ooit dit soort laser handschoen zou gebruiken als een geconcentreerde lichtbron, is het fijn dat de optie er is. Over het geheel genomen zou het product aanbevelen. Het enige wat resoneerde was dat er geen manier was om bij de diode te komen behalve het losmaken. Het is een oplaadbaar licht en het komt met een batterij binnen, de cover waar het ladingen kan een beetje lastig zijn om aangesloten te blijven als het niet opladen.

De strobe zal geweldig zijn om iemand te waarschuwen als je gestrand bent en hulp nodig hebt. Over het algemeen is dit een duurzame laser tot nu toe. Ik hou ervan dat het meer dan één werktuig is. Ik was gelukkig genoeg om deze 3000mW blauwe laserpen ( https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html ) gratis te kunnen kopen voor het doel van testen en evaluatie. Ik heb geen connectie met de verkoper of fabrikant. Zoals altijd zijn mijn beoordelingen volkomen eerlijk en onbevooroordeeld. Mijn favoriete aan deze diode/laser is dat je alleen de laser kunt gebruiken als je ervoor kiest. Je kunt het niveau van de lichtbundel aanpassen en zelfs strobe kiezen als optie. De 3000mW laser heeft een goed gewicht aan het wanneer het heeft beide stukken bevestigd.